De lekkerste producten
het hele jaar door!

Seizoenen

Naast het vaste aanbod dat het jaar rond te verkrijgen is, selecteert Renée voor jou de beste lekkernijen voor elk seizoen en voor elke gelegenheid. 

Najaar

Laat je verrassen door magie en smaak

Van september tot eind december betover je jouw klanten dankzij ons gevarieerd, ambachtelijk aanbod.  Herfstchocolade, griezelig lekkere Halloweensnoep, heerlijk holgoed voor Sinterklaas en een uitgebreid eindejaarsassortiment, dit is de periode waarin iedereen met volle teugen geniet! 

Kerst chocolade geschenken geschenkmanden

Voorjaar

'Spring' een gat in de lucht!

In het voorjaar gaan we verder dan snoephartjes en paashazen.  Valentijnspralines, peperkoekenharten en paaseitjes in alle vormen en maten behoren tot ons aanbod. Wij helpen je ook om je klanten te verrassen met originele communiegeschenken. In ons aanbod vind je alles om de mooiste snoeptaarten te maken.  En heb je onze ambachtelijke chocoladerepen al ontdekt?  Deze repen zijn handgemaakt en volledig te personaliseren!

Valentijn pasen chocolade voorjaar paaseitjes

Zomer

Dankjewel zon!

Bij het begin van het zomerseizoen zeggen we volop ‘dankjewel’.  Aan mama en papa, juf of meester.  Een doos pralines voor moeder- of vaderdag? Zeker, maar wat denk je van bloemen of gereedschap in chocolade? Een koffiekop voor de liefste juf of meester, jij kan het aan je klanten aanbieden. Samen wuiven we het schooljaar uit op een originele manier, met lekkere chocoladerepen en kleurrijk snoepgoed.

Zomer assortiment online