groothandel, chocolade, artisanaal, homemade, Callebaut, Chocolatier, bakker, bakkerij, delicatessen, delicatesse, delicatessenwinkel, confiserie, Callebaut

Onze wondere wereld

In de wondere wereld van Confiserie Renée vind je een aantrekkelijk en exclusief assortiment van ambachtelijk lekkers.  Als groothandel leveren wij chocolade en confiserie voor jouw zaak.  Laat je klanten genieten van de hoogste kwaliteit dankzij ons ruim en actueel aanbod.

Bovendien gaan we altijd voor dat tikkeltje extra en durven we je smaakpapillen prikkelen met originaliteit en verfijning.  Een pak van onze ambachtelijke producten kunnen bijvoorbeeld op maat van jouw winkel en klanten geleverd worden.  Denk hierbij aan kleurrijke snoepjes, lolly's met leuke tekeningen of gepersonaliseerde chocoladerepen.

Op onze website kan je je laten verleiden door onze producten.  De kers op je slagroomtaart gevonden?  Laat vrijblijvend je gegevens na op het contactformulier, wij contacteren je terug en overtuigen je met onze producten en persoonlijke aanpak.  Persoonlijk, dat zeker! Want Gilles en Nicoline zijn met zijn tweeën een sterk team mét kennis van de markt.  Een solide aanspreekpunt. 

Ambachtelijk lekkers

Sneeuwballen, chocoladerepen, Antwerps spek.  Dat het allemaal lekker moet zijn, spreekt voor zich.  Confiserie Renée staat echter ook garant voor de ambachtelijke vervaardiging van alle producten.  Als verdeler van snoep en chocolade stellen wij grote eisen aan al onze producten en leveranciers, met een duidelijke focus op kwaliteit en authenticiteit.

Wij noemen onszelf een kleine groothandel.  En dat is meer dan een grappige woordspeling.  Onze sterkste troef is namelijk dat wij volledig op maat van jouw zaak en klanten werken én het ganse aan- en verkoopproces van a tot z in eigen handen houden!